VYÖHYKETERAPIA

Klassinen vyöhyketerapia on hyvin vanha hoitomuoto, jossa käsitellään jalkaterän alueella sijaitsevia kehon heijastealueita napakasti sormin painellen. Hoito pyrkii tasapainottamaan kehoasi sekä rentouttamaan mieltäsi. Voit yhdistää hoidon esim. jalkojen hoitoon tai nauttia sen vaikutuksista omana hoitonaan. Hoidon jälkeen tunnet itsesi joko hyvin virkistyneeksi tai ihanan raukeaksi. Halutessasi pitkäaikaisia tuloksia, suosittelen vyöhyketerapiaa otettavaksi sarjahoitona.

SELÄN RENTOUTTAVA HIERONTA

Kun stressi jännittää hartioita tai mieli kaipaa hemmottelua, suosittelen selän rentouttavaa hierontaa. Hieronnan aikana käsittelen lempeästi, mutta napakasti koko selkäsi jännittymät aina alaselästä niskaan asti. Hieronnassa voin käyttää yksilöllisesti ja hoitokertojen vaatimusten mukaisesti aromaterapiaa, lämpöisiä kiviä (lämminkivihieronta) ja/tai lämmitettyä kasviöljyä. Voit halutessasi pyytää hoidon aloittamista selän ihon kuorinnalla. Kasvohoitoon liitettynä selän rentouttava hieronta antaa tunteen kokonaisvaltaisesta hoidosta. Moni vakioasiakkaani varaa seuraavan ajan selkähierontaan jo valmiiksi.

AROMATERAPIAHIERONTA

Kasvien vaikuttavat eteeriset öljyt yhdistettynä nautinnolliseen hierontaan antavat upean kiireettömän hetken sekä mielellesi että kehollesi. Yksilöllisesti valitut öljyt auttavat sekä kehoasi että mieltäsi rentoutumaan.

Hoito voidaan tehdä joko koko vartalollesi tai halutessasi vain selän alueelle. Voit yhdistää selän rentouttavan aromaterapiahieronnan myös kasvohoitoon.

ROSMARINUKSEN PARATIISIHOITO

Tämän hoidon olen kehittänyt ajatellen asiakkaiden toiveita hemmottelevasta hieronnasta ja täydellisestä rentoutumisesta. Käytän hoidossa vuosien kokemustani eri hierontamuodoista huomioiden asiakkaan kehon ja mielen jännitykset. Voit turvallisesti jättää kaiken oven ulkopuolelle ja kokea täydellisen rentoutumisen vartalon, kasvojen sekä pään hieronnassa.