JALKOJEN HOIDOT

Jalkojesi keveiden askelien salaisuus piilee Jalkojen hemmotteluhoidon luonnon omissa antimissa. Perinteisen jalkahoidon lisänä käytetyt suolakuorinta ja ravitsevat luonnonöljyt pehmittävät tehokkaasti jalkojesi ihoa . Kaiken kruunaan naamio jaloille sekä nautinnollinen hieronta rauhallisessa ympäristössä. Tämä jalkahoito on koettava!

Perinteinen hoito jaloille on Jalkojen perushoito, jossa mahdolliset kovettumat poistetaan sekä kynnet lyhennetään ja siistitään. Tähän hoitoon kuuluu myös rentouttava hieronta jaloille, jos hieronnalle ei ole hoitoesteitä.

Kaikkiin jalkahoitoihin voidaan liittää myös varpaiden kynsien lakkaus. Myös jalkojen hieronta voidaan korvata vyöhyketerapia -käsittelyllä.

VYÖHYKETERAPIA

Klassinen vyöhyketerapia on hyvin vanha hoitomuoto, jossa käsitellään jalkaterän alueella sijaitsevia kehon heijastealueita napakasti sormin painellen. Hoito pyrkii tasapainottamaan
kehoasi sekä rentouttamaan mieltäsi. Voit yhdistää hoidon esim. jalkojen hoitoon tai nauttia sen vaikutuksista omana hoitonaan. Hoidon jälkeen tunnet itsesi joko hyvin virkistyneeksi tai ihanan raukeaksi. Halutessasi pitkäaikaisia tuloksia, suosittelen vyöhyketerapiaa otettavaksi sarjahoitona.

Hoitojen hinnat löydät kauneushoitolani hinnastosta.