Sinulla on monta tapaa varata aika hoitoon:

Voit tehdä ajanvarauksen hoitoon puhelimitse. Jos puhelu siirtyy vastaajaan,
olethan ystävällinen ja jätät viestin, sillä silloin olen varattuna asiakaspalvelussa.
Vastaan soittopyyntöösi mahdollisimman pian asiakaspalveluni lomassa.

Puhelinnumero: 02-731 3103

Ajanvaraus onnistuu myös suoraan liikkeessäni. Astu siis rohkeasti sisään!

Osoite: Asemakatu 7 (sisäpiha), 24100 Salo

Voit ehdottaa haluamaasi päivää ja/tai kellonaikaa jättämällä yhteydenottopyyntösi sähköpostitse yhteydenottolomakkeella.

Ajanvaraus kosmetologille myös Nettiajanvarauksen kautta!

Voit varata itsellesi hoitoajan myös netissä. Ajanvaraus vaatii ensimmäisellä kerralla rekisteröitymisen, ja jatkossa kirjautumisen.

Varauksen tekeminen on helppoa. Valitset vain toivomasi hoidon sekä päivän, ja vastaat mahdollisiin lisäkysymyksiin. Järjestelmä tietää hoitoon kuluvan ajan, jolloin varauksen tekeminen onnistuu haluamaasi kellonaikaan silloin, kun aika riittää hoidon tekemiseen. Jos toivomasi aika ei riitä tai toivot aikaa johon varaus ei onnistu, otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin etsitään yhdessä sinulle soveltuva aika.

Mahdolliset peruutukset eivät valitettavasti onnistu nettiajanvarauksen kautta vaan ne tulee ilmoittaa puhelimitse suoraan liikkeeseen. Kaikki peruutetut ajat eivät päivity välittömästi ajanvarausjärjestelmään.
Kysythän siis nopeita peruutusaikoja puhelimitse.

Muistathan mahdollisen esteen sattuessa peruuttaa hoitoaikasi viimeistään edellisenä päivänä kello 12 mennessä. Muussa tapauksessa käyttämättömästä hoitoajasta veloitetaan 75 % varatun hoidon hinnasta.

Voit lähettää myös kätevästi linkin kotisivuistani tästä. Kerro kaverille