Kaikki hoitolani kasvohoidot lähtevät liikkeelle Sinun toiveistasi sekä ihosi tarpeista. Suosittelen asiantuntijana ihollesi sen tarpeiden mukaiset tuotteet ja menetelmät. Valikoimissa on useita erilaisia kasvohoitoja rentouttavista ja kosteuttavista hoidoista aina ihon toimintoja elvyttäviin hoitoihin.Voit itse valita hoitovalikoimista oman toiveesi tai anna minun suositella Sinulle se kasvohoito, jota ihosi tarvitsee juuri tänään.  Teen myös ihonpuhdistukset huolellisesti käyttäen menetelminä perinteistä mekaanista ihonpuhdistusta ja/tai ultraääntä. Ihonpuhdistuksessakin huomioin ihosi mahdollisen herkkyyden. Siksi myös nuorten ihonpuhdistukset teen turvallisesti. Kun haluat tehostaa ihosi aineenvaihduntaa sekä hoitoaineiden imeytymistä, silloin on jokin erikoishoito kasvoillesi paras vaihtoehto. Erikoishoidot olen kehittänyt vuosien kokemuksella sekä jatkuvalla lisäkouluttautumisella saadulla ammattitaidolla. Erikoishoidoissa hyödynnetään mm. tehokkaita erikoiskuorintoja sekä laitteita: Hoitava ultraääni on kuin lempeää hierontaa, joka vaikuttaa ihossasi syvävaikutteisesti ja pitkäaikaisesti. Ultraääni -kasvohoito kosteuttaa ja elvyttää ihoa tehokkaasti. Ultraäänellä voidaan myös syväpuhdistaa ihoa. RF- radiofrekvenssihoidolla vaikutetaan ihoon aktivoivasti tarkoituksena elvyttää ja napakoittaa veltostunutta ihoa. Elektroporaatio (neulaton mesoterapia) toimii aktiiviaineita imeyttävänä sekä sitä kautta ihoa kosteuttavana ja elvyttävänä. Soft Laserilla aktivoidaan ihon uusiutumista ja edistetään ihon paranemista. Se soveltuu erityisesti ihon ikääntyvälle iholle sekä akneongelmiin ja arville. Näitä laitehoitoja voidaan suunnitellusti myös liittää toisiinsa. Micro-mesohoito yhdistää mesoterapian ja mikroneulauksen parhaat hyödyt. Katso lisätietoja Kauneushoitola Rosmarinuksen hinnasto Tässä esimerkkejä valittavana olevista kasvohoidoista.
  • Räätälöity kasvohoito Valitse tämä Kauneushoitola Rosmarinuksen nettivarauksesta, jos haluat, että katsomme paikanpäällä, mitä hoitoa ihosi tarvitsee hoitopäivänä. Tähän ajanvaraus varaa aikaa vajaa 2 tuntia, vaikka hoitoon kuluu yleensä 1-1,5 tuntia.
  • Täydellinen kasvohoito (ihosi tarpeiden mukainen hoito pitkillä hieronnoilla)
  • Kasvojen virkistyshoito (ihoa virkistetään esim. kuorinnalla, hieronnalla, aktiiviaineilla)
  • Erikoiskuorinnat kasvoille (epäpuhdas iho tai akne, ikääntynyt ja/tai veltto iho, ihon epätasaisuus, pigmenttiläiskät)
  • Kevyt kasvohoito (ihosi pikakaunistus esim. lounastauolla tai muiden hoitojen välissä)
  • Ihonpuhdistukset (perinteinen mekaaninen ja/tai ultraäänipuhdistus)
  • Erikoishoidot kasvoille: Elvyttävä hoito (ihoa tehokkaasti virkistävä ja elvyttävä hoito, johon voidaan yhdistää eri menetelmiä esim.radiofrekvenssi, SoftLaser, ultraääni, elektroporaatio, erikoiskuorinnat) Kosteuttava hoito (kuivalle iholle, atooppiselle tai psoriasisiholle, kosteutta kaipaavalle iholle)
Rauhoittava hoito (herkälle ja/tai punoittavalle iholle - couperosa, ruusufinni, periodiltermatitis) Puhdistava hoito (epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle, myös akneiholle) Muista myös aina ilahduttavat Kauneushoitola Rosmarinuksen lahjakortit!