Kuinka Kauneushoitola Rosmarinus syntyikään

Virallisesti hoitolani tarina alkaa helmikuusta 1996. Tuolloin yritykseni on aloittanut toimintansa ja tuolloin myös ensimmäiset asiakkaat ovat Rosmarinuksessa otettu vastaan. Kuitenkin ennen yrittäjäksi ryhtymistä olin toiminut alalla jo lähes 10 vuotta.

Kosmetologiksi valmistuttuani 1987 pääsin alallani arvostettuun työpaikkaan Aila Airo Kauneuspalveluihin, jossa sain toimia sekä hoitavana kosmetologina että maahantuonnin eri tehtävissä. Nuo tarpeelliset oppivuoteni vahvistivat haluni toimia tällä alalla ja päätin opiskella alaa lisää. Pääsin opiskelemaan opistotasoiseen koulutukseen (ammattikorkeakouluja ei silloin vielä ollut). Tuo koulutus antoi lisävalmiuksia erikoishoitojen tekemiseen,tietoa yrittäjyydestä sekä ymmärrystä ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Valmistuttuani joulukuussa 1995 erikoiskosmetologiksi oli myös syntynyt päätös yrittäjäksi ryhtymisestä.

Ihonhoitoa ja läsnäoloa

Näiden yrittäjävuosien aikana olen osallistunut useisiin lyhytkoulutuksiin, hankkinut opiskellen erikoiskosmetologin ja yrittäjän työtä täydentäviä lisäammatteja sekä kerännyt myös kokemuksellista tietoa ihosta, ihonhoitotuotteista, ihmisen hyvinvoinnista sekä ravitsemuksesta. Nämä olemassa olevat tietoni ja taitoni olisivat puutteelliset ilman aitoja, vuorovaikutteisia ja antoisia asiakaskohtaamisia. Jokainen kasvohoito, kaikki kohtaamani jalkaparit sekä kukin kohtaamani asiakas on kasvattanut minusta ihonhoitotuotteiden kriittisen arvioijan sekä intohimoisen ihonhoidon asiantuntijan. Asiantuntijan, joka haluaa edelleenkin oppia uutta, jotta sinä saat mahdollisimman hyvää hoitoa. Asiantuntijan, joka haluaa kohdata sinut aina lämmöllä, kiireettömästi ja aidosti. Asiantuntijan, joka toimii kanssasi vuorovaikutteisesti, sinua kuunnellen ja läsnäollen. Asiantuntijan joka on paikalla sinua varten.

Lämmöllä,
Mirja Kataja