LAATUA - TURVALLISUUTTA - TEHOKKUUTTA IHOLLESI!

Ihon erityisongelmiin erikoistuneena kauneushoitolana tarjoan hoitoja sekä tuotteita sinulle, jos ihossasi on haaste, johon et ole aiemmin löytänyt tai etsinyt ratkaisua.

Lähellä sydäntäni on ihot, joissa erityishaasteina on akne tai ihon epäpuhtaus, ruusufinni (rosacea) tai suunympärysihottuma (POD eli periodiltermatiitti). Tasapainottavat, rauhoittavat ja tehokkaat hoidot sopivat erinomaisesti myös lääkehoidon tueksi. Muistat, että hoitotulosten saavuttamiseen tarvitaan usein malttia sekä pidempää hoitosuunnitelmaa.

Ihon ikääntyminen tuo iholle kuivuuden lisäksi ihon veltostumista, ryppyjä ja juonteita sekä erilaisia pigmenttimuutoksia. Ikääntyneelle iholle löytyy hoitolastani tehokkaita hoitoja. Myös ikääntynyttä ihoa voi hoitaa tehokkaasti ja samalla turvallisesti.

Onko sinulla herkkä iho tai onko sinulla on todettu kosmetiikka-allergiaa? Tuotteiden raaka-aineiden vahva tuntemus sekä hoitovalikoiman tarkka suunnittelu mahdollistaa hoidot myös sinulle! Tai jos sinulla on atooppinen iho eli olet ihoatoopikko tai jos olet astmaatikko tai psoriaatikko löydämme sinulle sopivat hoidot ja tuotteet hoitolani valikoimista.

Palveluuni kuuluvat monipuoliset ja tehokkaat kosmetologin hoidot. Tarkoin suunnittelemassani hoitovalikoimassa on myös erikoishoitoja, joissa hyödynnän monia tehokkaita laitteita ja hoitomenetelmiä kuten esim. Soft Laser, ultraääni, elektroporaatio, mikroneulaus (micro-meso), RF eli radiofrekvessi sekä erilaiset erikoiskuorinnat.

Haluatko näkyviä tuloksia ihollesi?

Iho-ongelmat ja haasteet syntyvät usein pikku hiljaa, jolloin myös tehokkaiden tuloksien syntymistä ei kannata odottaa kuin "taikaiskusta". Haluan ihonhoidon asiantuntijana kantaa vastuuni tuloksien saavuttamisessa, mutta siihen tarvitaan myös sinun sitoutumistasi. Siksi suosittelenkin, että tehdään yhdessä hoitosuunnitelma ja sitoudutaan siihen pitkäjänteisesti. Lupaan tarjota sinulle yksilöllisen suunnitelman, joka sisältää pitkän tuotekehittelyn tuloksena syntyneitä hoitokokonaisuuksia (erikoishoidot, paketti- ja sarjahoidot) sekä ihollesi sopivia tuotteita.

Tutustu tästä kosmetologihoitoihini.