Kauneus ja terveys lähtee ihmisestä sisältä, ja siihen vaikuttavat kaikki elämäntapoihimme liittyvät asiat. Riittävästi levollista unta. Monipuolisesti hengästyttävää sekä lihasten kuntoa aktivoivaa liikuntaa. Terveellistä, monipuolista ja ravitsevaa ruokaa oikea määrä. Sopivassa suhteessa töitä ja harrastuksia, ystäviä ja muuta sosiaalista aktiviteettia, haasteita ja myötätuulta sekä lepoa mielelle ja keholle.

Ravintoon ja ruokaan liittyvät trendit ovat jo pitkään muokanneet käsitystämme terveellisestä ravitsemuksesta. Etenkin viime vuosina on noussut esille monenlaiset ruokavaliot, joiden kannattajajoukkojen määrä nousee ja laskee eri asioista johtuen.

Oma käsitykseni ja valmennukselliset tapani ravitsemuksesta pohjautuvat tällä hetkellä tutkittuihin ravitsemussuosituksiin. Toki tieto ja käsityksemme ravitsemuksesta muuttuvat, ja uskon myös yksilöllisiin eroihin esim. ruoka-aineiden sopivuudesta. Eli jollekin meistä saattaa sopia parhaiten vaikka karppaajan tai kasvissyöjän ruokavalio, ja toisaalta taas jonkun keho voi huonosti ilman viljojen hiilihydraatteja.

Ravintovalmentajan tehtävä on tukea, opastaa, ohjata sekä kannustaa asiakastaan oikeanlaisiin valintoihin ravitsemuksessa.

Ravintovalmennus on yksi osa hoitopalveluita, ja mielelläni annan opastusta sekä valmennusta osana hoitojasi, jotta saat varmemmin haluamasi tulokset. Monesti ihon erityisongelmia hoidettaessa tärkeään osaan nousee elämäntilanteen sekä ruokavalion kartoitus, jotta voimme saavuttaa haluamme hoitotuloksen. Autan, ohjaan ja kannustan sinua mielelläni myös ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Kysy lisätietoa vaikka hoidon yhteydessä!