Kauneus ja terveys lähtee ihmisestä sisältä, ja siihen vaikuttavat kaikki elämäntapoihimme liittyvät asiat. Riittävästi levollista unta. Monipuolisesti hengästyttävää sekä lihasten kuntoa aktivoivaa liikuntaa. Terveellistä, monipuolista ja ravitsevaa ruokaa oikea määrä. Sopivassa suhteessa töitä ja harrastuksia, ystäviä ja muuta sosiaalista aktiviteettia, haasteita ja myötätuulta sekä lepoa mielelle ja keholle.

Ravintoon ja ruokaan liittyvät trendit ovat jo pitkään muokanneet käsitystämme terveellisestä ravitsemuksesta. Etenkin viime vuosina on noussut esille monenlaiset ruokavaliot, joiden kannattajajoukkojen määrä nousee ja laskee eri asioista johtuen.

Oma käsitykseni ja valmennukselliset tapani ravitsemuksesta pohjautuvat tällä hetkellä tutkittuihin ravitsemussuosituksiin. Toki tieto ja käsityksemme ravitsemuksesta muuttuvat, ja uskon myös yksilöllisiin eroihin esim. ruoka-aineiden sopivuudesta. Eli jollekin meistä saattaa sopia parhaiten vaikka karppaajan tai kasvissyöjän ruokavalio, ja toisaalta taas jonkun keho voi huonosti ilman viljojen hiilihydraatteja.

Ravintovalmentajan tehtävä on tukea, opastaa, ohjata sekä kannustaa asiakastaan oikeanlaisiin valintoihin ravitsemuksessa. Ravintovalmentajana itse autan mielelläni, jos haluat tarkistaa ruokailutottumuksiasi, olet pudottamassa kohtuullisesti ja järkevästi painoa, koet elämäntapamuutoksen olevan juuri nyt osa sinua tai jos haluat oppia syömään ihan oikeaa, tavallista ruokaa järkevin valinnoin. Ilman kalorien laskentaa.

Ravintovalmennus on yksi osa kauneushoitolani palveluita, ja mielelläni annan opastusta sekä valmennusta osana hoitojasi, jotta saat varmemmin haluamasi tulokset. Monesti ihon erityisongelmia hoidettaessa tärkeään osaan nousee elämäntilanteen sekä ruokavalionkartoitus. Siinä mielelläni autan, ohjaan ja kannustan sinua.

Yksilövalmennusta tarjoan erilaisina kokonaisuuksina:

  • Kevyt Ruokavaliohaastattelu (käyttökysely + suositukset)
  • Ruokavaliokartoitus (haastattelu ja/tai ruokapäiväkirja-analyysi + suositukset) -> sopii täydentämään ihonhoidollisia tavoitteita!
  • Ruokavaliokartoitus laajana sisältäen myös seurannan ja tuen (4-12 kk)

Huomaa, että laajaan valmennuksen otan vuosittain ainoastaan muutaman asiakkuuden.