Hoidoissa käytettävät tuotteet sekä kotihoitotuotteet

Kauneushoitola Rosmarinuksen arvot ovat määritelleet millaisia tuotteita ja tuotesarjoja hoitolassa käytetään sekä mitä tuotteita asiakkaalle myydään kotihoitoon.

Ammattilaisena katson tuotesarjoja valitessa ensimmäisenä mitä raaka-aineita tuotteet sisältävät. Haluan käyttää ja suositella tuotteita, joiden kemikaalikuorma on kohtuullinen sekä joiden raaka-aineet sopivat mahdollisimman monille ilman yleisesti herkistäviä tai allergisoivia kosmetiikan raaka-aineita.

Pyrin löytämään tuotteita, joissa ei olisi lainkaan ns. kosmetiikan synteettisiä säilöntäaineita tai että säilöntäaineet ovat todettu mahdollisimman turvallisiksi.
Valitsen mielelläni tuotteita, joissa ei ole synteettisiä hajusteita eikä väriaineita. Käytännön työssä ammattilaisena olen myös huomannut, että ihonhoitotuotteiden vaikuttavuus yleensä paranee, kun tuotteet sisältävät luonnonöljyjä mineraaliöljyjen sijaan.

Myös tuotteiden vaikuttavuus, laadukkuus sekä helppokäyttöisyys toteutuvat Kauneushoitola Rosmarinukseen valituissa tuotesarjoissa.

Tällä hetkellä sarjoina ovat Artdeco-meikit sekä Ekopharma , BTB13 ja Dr.Baumann-ihonhoitosarjat.