Ekopharma Helsinki ja BTB13

Hoitolassani on käytössä myös kotimaiset Ekopharma Helsinki sekä BTB13 -ihohoitosarjat. Myös näiden sarjojen tuotteet ovat myynnissä hoitolassani sekä verkkokaupassani kauppa.ihokeskus.fi .

EKOPHARMA Helsinki on laadukas suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, josta löytyy tuotteet kaikille ihotyypeille sekä iho-ongelmille. Tämän ammattisarjan tuotteet ovat täynnä vaikuttavia raaka-aineita, sillä tuotteissa käytetään marja- ja kasviöljyjä, peptidejä, prebiootteja, vitamiineja, keramideja, hyaluronihappoa sekä veden sijaan marja- ja kasviuutteita. Nämä tarkkaan harkitut raaka-aineet ovat hyvin siedettyjä, ja niillä saadaan erinomaisia hoitotuloksia. Ekopharman hoitolinjat ovat: Herukka (rauhoittaa ja vahvistaa), Mustikka (hajusteettomat tuotteet), Karpalo (tasapainottava ja tulehdusta vähentävä), Vadelma (kosteuttaa ja heleyttää) sekä Tyrni (uudistaa ja kiinteyttää). Lisäksi sarjasta löytyy tuotteita vartalolle, käsille, jaloille, hiuksille, lapsille sekä erillinen miesten hoitolinja.

BTB13 on laadukas hoitosarja sinulle, jolle tavanomaisen kosmetiikan hoitovaste ei riitä. BTB13-kosmetiikkasarja sisältää Suomessa tutkittua ja laajasti patentoitua BTB13-yhdistettä, jonka teho on tutkitusti tehokas. BTB13-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista ja vahvistaa ihoa. Sarjan tuotteet sisältävät myös paljon muita vaikuttavia tehoaineita kuten esimerkiksi hyaluronihappoa, A-,B-,C- ja E-vitamiineja, prebiootteja ja probiootteja, peptidejä ja aminohappoja, keramideja sekä luonnon parhaita öljyjä sekä uutteita. Tästä sarjasta löytyy tuotteita eri ihotyypeille sekä moniin ihon haasteisiin kuten akneen, rosaceaan, herkälle iholle, ikääntyvälle iholle sekä paljon erityistuotteita mm.ripsille, hiuksille ja kosteuttamiseen. Hoitolinjat ovat nimeltään BTB13 Pro-age hoitolinja (kiinteyttävä + uudistava, BTB13 Sensitive hoitolinja (vahvistava + rauhoittava) sekä BTB13 Medical Hoitolinja (korjaava + uudistava).