Tämä sarja on erityisesti Sinulle, joka arvostat laadukkaita ja tehokkaita tuotteita,joiden raaka-aineet soveltuvat herkimmillekin ihoille.

Nämä hajusteettomat ja väriaineettomat tuotteet eivät sisällä myöskään synteettisiä säilöntäaineita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä raaka-aineita.

Tehokkuutensa sarjan tuotteet saavat ihosi omaa toimintaa tukevista raaka-aineista, kuten esim. keramideista ja hyaluronihaposta. Näitä aineita löytyy luonnostaan myös sinun ihostasi ja niillä on suuri merkitys erityisesti ihosi luonnollisen suojan, barriäärin, tasapainon ylläpitämisessä. Tuotteissa ne tehostavat ihosi kosteutumista, uudistumista sekä tasapainottumista ja saavat jo ärtyneenkin ihon rauhoittumaan (atooppinen iho, herkkä iho, akne, ruusufinni).

Sarjassa on runsaasti tuotteita ihosi eri tarpeisiin. Tutustu puhdistustuotteiden, voiteiden sekä naamioiden ja kuorinnan lisäksi myös Liposomi-tehotippoihin. Ne parantavat muiden aineiden imeytymistä sekä lisäävät tehokkaasti ihosi tasapainottumista, elpymistä ja kosteutumista.

Dr.Baumann sarjan voiteet saavat myös kiitosta koostumuksestaan, sillä voiteet ovat tehokkuutensa lisäksi erittäin riittoisia ja hyvin ihoon imeytyviä. Voiteiden koostumus on luonnon tehokkaiden öljyjen ansiota.  Myös voiteet sisältävät ihollesi tärkeitä vitamiineja (esim. A, C, E), joiden vaikutuksesta ihosi tuntuu ja näyttää uudistuneelta. Nämä vitamiinit ovat erityisen tärkeitä ikääntyvälle iholle sekä iholle, jossa on muuta uudistumisen tarvetta (akne, arvet, pigmenttimuutokset, jne.)

Jos kiinnostuit tuotteista, niin ota yhteyttä.

Onko sinun vaikea löytää ihollesi sopivia tuotteita? Autan sinua mielelläni! Varaa aika yksilölliseen Ihonhoidon ohjaukseen, niin tarkastellaan ihosi tilannetta ja etsitään sinulle sopivimmat tuotteet!

Kun haluat lisää tietoa heti, lataa itsellesi PDF-tiedostoina inforvoivia esitteitä:

Lisätietoa tuotteista saat myös maahantuojan suomenkielisiltä sivuilta.

Valmistajan sivuilta löytyy lisätietoa Dr.Baumann tuotteiden koostumuksesta sekä videoita (allergioista, yms). Infoa antava video myös YouTubessa. Toinen video Dr.Baumannista.