Tämä sarja on erityisesti Sinulle, joka arvostat laadukkaita ja tehokkaita tuotteita,joiden raaka-aineet soveltuvat herkimmillekin ihoille.

Nämä hajusteettomat ja väriaineettomat tuotteet eivät sisällä myöskään synteettisiä säilöntäaineita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä raaka-aineita.

Tehokkuutensa sarjan tuotteet saavat ihosi omaa toimintaa tukevista raaka-aineista, kuten esim. keramideista ja hyaluronihaposta. Näitä aineita löytyy luonnostaan myös sinun ihostasi. Tuotteissa ne tehostavat ihosi kosteutumista sekä uudistumista pitkäaikaisesti.

Sarjassa on runsaasti tuotteita ihosi eri tarpeisiin. Tutustu puhdistustuotteiden, voiteiden sekä naamioiden ja kuorinnan lisäksi myös Liposomi-tehotippoihin. Ne parantavat muiden aineiden imeytymistä sekä lisäävät tehokkaasti ihosi elpymistä ja kosteutumista.

Dr.Baumann sarjan voiteet saavat myös kiitosta koostumuksestaan, sillä voiteet ovat tehokkuutensa lisäksi erittäin riittoisia ja hyvin ihoon imeytyviä. Voiteiden koostumus on luonnon tehokkaiden öljyjen ansiota.  Voiteet sisältävät myös ihollesi tärkeitä vitamiineja (A, C, E), joiden vaikutuksesta ihosi tuntuu ja näyttää uudistuneelta.

Jos kiinnostuit tuotteista, niin ota yhteyttä.

Kun haluat lisää tietoa heti, lataa itsellesi PDF-tiedostoina inforvoivia esitteitä:

Lisätietoa tuotteista saat myös maahantuojan suomenkielisiltä sivuilta.

Valmistajan sivuilta löytyy lisätietoa Dr.Baumann tuotteiden koostumuksesta sekä videoita (allergioista, yms). Infoa antava video myös YouTubessa. Toinen video Dr.Baumannista.