Meikkituotteesi voit valita saksalaisesta ARTDECO-sarjasta. Tuotteet ovat
huippulaatuisia ja valikoima on erittäin laaja. Artdeco on ollut jo useamman vuoden
Saksan menestyksekkäin meikkisarja. Suomessa Artdecoa on myyty jo yli 25 vuoden ajan.

Sarjan ainutlaatuisuus perustuu käteviin magneettipohjaisiin meikkirasioihin sekä mosaiikkisysteemiin. Asiakas valitsee itselleen mieleiset luomivärit, poskipunat sekä peitevärit,jotka pysyvät kätevästi hyväkuntoisina rasioissaan. Rasioita voidaan aina täydentää uusilla ihastuttavilla väreillä.

Artdecolta löytyvät myös laadukkaat mineraalimeikit, joilla tehty meikki on luonnollisen kuulas ja tasainen sekä erittäin hyvin pysyvä. Nämä mineraalimeikit sopivat erittäin hyvin myös herkälle iholle sillä ne eivät sisällä hajusteita, talkkia, vahoja, öljyjä eikä keinotekoisia pigmenttejä.

Mineraalimeikit suojaavat ja hoitavat ihoa, sillä ne sisältävät hoitavia luonnonmineraaleja kuten esim. sinkkiä, magnesiumia ja kalsiumia. Siksi ne sopivatkin kaikille ihotyypeille ja sekä kaiken ikäisille asiakkaille.

Mineraalimeikkivalikoimista löytyvät mineraallimeikkipuuterit, joilla saat aikaan ihastuttavan meikkipohjan, joka on luonnollinen ja silti peittävä. Valikoimaan kuuluu sekä jauhemainen että kiinteä mineraalimeikkipuuteri. Muita mineraalimeikkejä ovat kauniisti levittyvät mosaiikkiluomivärit, hoitavat huulipunat sekä ihastuttavat rajauskynät silmille ja huulille.

Muita myymälän valikoimiin kuuluvia Artdeco-tuotteita ovat mm. peittävät Camouflage-peitemeikit, kestävät ja nopeasti kuivuvat kynsilakat sekä tuotteita käsille ja jaloille.

Lisätietoa tuotteista maahantuojan suomenkielisiltä sivuilta. Valmistajan sivuilta löytyy mm. meikkivinkkejä.