Kun haluat muistaa lähimmäistäsi ihanalla ja henkilökohtaisella lahjalla, anna hänelle yksilöllinen lahjakortti. Lahjakortilla ilahdutat varmasti lahjan saajaa, mutta sen antaminen ilahduttaa sinuakin!

Voit ostaa lahjakortin jollekin haluamallesi summalle, jolloin lahjansaaja voi itse valita hoitovalikoimasta mieleisensä hoidon.

Lahjakortti voidaan nimetä myös tiettyyn hoitoon. Hoidoksi voidaan valita esimerkiksi jokin kasvohoitojen laajasta valikoimasta. Näistä suosituimpina Täydellinen kasvohoito, Kasvojen virkistyshoito ja Hemmotteluhoito kasvoille. Jalkojenhoidoista suosituimpia ovat Hemmotteleva jalkahoito ja klassisempi Perusjalkahoito, mutta jos haluat antaa lahjansaajalle todella kokonaisvaltaisen elämyksen, niin liitä tähän myös jalkojen vyöhyketerapiakäsittely!

Hoitolani tarjoaa myös hemmottelevia hierontoja. Valikoimista löydät mm. selän rentouttavan hieronnan, jossa menetelminä voidaan käyttää esim. aromaterapiaa tai lämminkivihierontaa (tunnetaan myös kuumakivihierontana). Aromaterapiahieronta on yksi suosituista hemmottelevista hieronnoista, ja se voidaan tehdä valinnaisesti selän alueelle (niska, hartiat, selkä) tai koko vartalolle. Voit valita lahjaksi myös Kauneushoitola Rosmarinuksessa luodun kokonaisvaltaisen hierontaelämyksen eli Rosmarinuksen Paratiisihoidon.
Hoitojeni valikoimaan ja hintoihin voit tutustua Kauneushoitola Rosmarinuksen hoitolahinnastosta.

Monta tapaa ostaa lahjakortti!

Voit noutaa lahjakortin myymälästäni tai voit saada sen postitse. Kysy ohjeita postitukseen puhelimitse, sähköpostitse tai tilaa lahjakortti netistä yhteydenottolomakkeella.

Suosituimpia lahjakortteja voi ostaa myös Kauneushoitola Rosmarinuksen -verkkokaupasta! .

Voit lähettää myös kätevästi vinkin lahjakortti-ideasta. Kerro kaverille