Kun haluat muistaa lähimmäistäsi ihanalla ja henkilökohtaisella lahjalla, anna hänelle yksilöllinen lahjakortti. Lahjakortilla ilahdutat varmasti lahjan saajaa, mutta sen antaminen ilahduttaa sinuakin!

Voit ostaa lahjakortin jollekin haluamallesi summalle, jolloin lahjansaaja voi itse valita hoitovalikoimasta mieleisensä hoidon.

Lahjakortti voidaan nimetä myös tiettyyn hoitoon. Hoidoksi voidaan valita esimerkiksi jokin kasvohoitojen laajasta valikoimasta. Näistä suosituimpina Täydellinen kasvohoito, Kasvojen virkistyshoito ja Hemmotteleva kasvohoito. Jalkojenhoidoista suosituimpia ovat Hemmotteleva jalkahoito ja klassisempi Perusjalkahoito, mutta jos haluat antaa lahjansaajalle todella kokonaisvaltaisen elämyksen, niin liitä tähän myös jalkojen vyöhyketerapiakäsittely!

Hoitolani tarjoaa myös hemmottelevia hierontoja. Valikoimista löydät mm. selän rentouttavan hieronnan, jossa menetelminä voidaan käyttää esim. aromaterapiaa tai lämminkivihierontaa (tunnetaan myös kuumakivihierontana).Voit valita lahjaksi myös Kauneushoitola Rosmarinuksessa luodun kokonaisvaltaisen hierontaelämyksen eli Rosmarinuksen Paratiisihoidon.

Hoitojeni valikoimaan ja hintoihin voit tutustua Kauneushoitola Rosmarinuksen hinnasto

Monta tapaa ostaa lahjakortti!

Suosituimpia lahjakortteja voi ostaa Kauneushoitola Rosmarinuksen -verkkokaupasta! .
Voit noutaa lahjakortin myymälästäni tai voit saada sen postitse. Kysy ohjeita postitukseen puhelimitse, sähköpostitse tai tilaa lahjakortti netistä yhteydenottolomakkeella.

Voit lähettää myös kätevästi vinkin lahjakortti-ideasta. Kerro kaverille